Liaba åter i Handbollsligan - Stürmerfoul

Liaba åter i Handbollsligan

Önnered har värvat in en intressant niometersspelare till kommande säsong.
Mishels Liaba är nämligen tillbaka på svensk mark.

Vänsternian Mishels Liaba var en viktig kugge för Alingsås säsongen 2018/19 när man föll i femte och avgörande finalmatchen mot Sävehof. Efter det flyttade den 26-årige norrmannen till danska Aalborg innan han säsongen efter gick till ligakonkurrenten Fredericia HK.
Nu blir det återigen spel i Sverige.
– Jag har spelat ett år i Ålborg där jag fick mycket erfarenhet genom att spela i Danmarks bästa klubb, och spel i Champions League. De två senaste säsongerna har jag spelat i Fredericia (just nu 6:a i den danska ligan). Men tyvärr så blev inte den senaste säsongen så som jag hade önskat, då jag har haft problem med min hälsena, säger Mishels själv.
– Jag och min familj har saknat Sverige och vi önskade att återvända hit, så när Önnered hörde av sig tyckte jag det var intressant med det projektet som är på gång. Dessutom har jag hört mycket positivt om laget och föreningen, fortsätter Liaba.

Liaba har kontrakt över säsongen 23/24.

Skrivet av


Stürmerfoul
Sveriges nya handbollsmagasin!