Möt vår krönikör Henrik Signell - Stürmerfoul

Möt vår krönikör Henrik Signell

Hallå där…

…förbundskapten Henrik Signell.
Varför vill du vara med som krönikör hos Stürmerfoul?
– För att jag har åsikter och tankar som som vill ventilera i ett passande forum. Ett svenskt handbollsmagasin som går på djupet och snöar in detaljer låter helt rätt. Då når jag de människor jag vill nå och som kanske tycker att det är intressant. Dessutom låter det som ett spännande projekt som jag tror kan öka intresset rent generellt för vår sport.

Vad kommer du att skriva om?
– Det som slog mig först var att jag vill ta upp och belysa kvinnors förutsättningar för att spela och träna handboll. De skiljer sig nämligen åt jämfört med männens. Det är en central fråga som alltid kommer att vara intressant. Men det finns många andra saker som jag funderat på och har tankar kring. jag ser mycket fram emot det här, både att få vara en del av Stürmerfoul samt att läsa långa reportage och krönikor från andra personer.

Skrivet av


Christoffer Ekmark
Journalist som sent i livet frälsts av handbollen. Ansvarar för det redaktionella innehållet. Tar gärna emot tips om människoöden, historier eller allmänt sköna storys.