Om oss - Stürmerfoul

Detta är StürmerfoulHandbollsmagasinet Stürmerfoul delägs och drivs av fyra mellanskånska herrar med ytterst varierad erfarenhet av sporten. Den gamla kantråttan Lasse Eklöv med ett helt liv i sporten, Christoffer Ekmark som gjort 12 minuter i HK Björnens division fyra lag – och avslutade med att missa ett friläge, Christoffer Borg Mattisson som har bollförbud och Emil Isaksson som förmodligen blivit en mittnia av världsklass – om han väl skrivit in sig på bollskolan.


Stürmerfoul går på djupet kring detaljer i handbollens värld. Vi utgår från att skriva lika mycket om damhandboll som herrhandboll i det långa loppet.
Premiärnumret ges ut 2 september.

Lasse Eklöv

VD

Tidigare elitspelare och nuvarande elittränare i Eslövs IK. Ansvarar för kundkontakt med annonsörer och prenumeranter.


 

Christoffer Ekmark

Redaktionschef & ansvarig utgivare

Journalist som sent i livet frälsts av handbollen. Ansvarar för det redaktionella innehållet. Tar gärna emot tips om människoöden, historier eller allmänt sköna storys.


Christoffer Borg Mattisson

Fotograf

Stürmerfouls fotograf som fotograferar ca 100 handbollsmatcher om året. Frilansar inom foto & video och gör en hel del jobb åt bland annat Bildbyrån och Svenska Handbollslandslaget. Sporttokig entreprenör som till vardags driver mediebyrån InnoSearch och flera andra projekt. Finns på Instagram: @borgmattisson

Emil Isaksson

Webbutvecklare

IT-ansvarig med full kontroll kring allt bakom kulisserna. Systemutvecklare som till vardags jobbar på Procommerca och driver KA50 Design.