Vaggo Schöjlin ny krönikör i Stürmerfoul - Stürmerfoul

Vaggo Schöjlin ny krönikör i Stürmerfoul

Efter en lång karriär som spelare på elitnivå (Elitserien, Champions League, OS, VM och inte minst ”Årets Järnkamin 2004”) har Vaggo Schöjlin tagit sig an flera uppdrag han aldrig trodde han skulle få chansen till.
* Träna ett damlag som GT Söder.
* Bestiga Mount Everest.
* Bli krönikör i Stümrerfoul.

Varför vill du vara med på vår resa?
– Jag tror på det här projektet. Ett handbollsmagasin har jag längtat efter länge. Jag har aldrig gjort någonting liknande förr, just därför lockar det. Dessutom har jag mycket åsikter om handbollen och allt runt omkring den och vågar stå för det jag tycker.

Vad ska du skriva om?
– Oj, säg det? I första numret kommer det handla om mina lärdomar av att träna just damer efter ett helt liv i herrhandbollens tjänst. Hur kan man få tjejer att prestera bättre – på kort tid? Dessutom får jag väl riva av storyn med Mount Everest.

Vad vill du läsa om i Stürmerfoul?
– Det oväntade.

Skrivet av


Stürmerfoul
Sveriges nya handbollsmagasin!